Tour de France

Igår anlände vi, safe and sound, till fantastiska Frankrike! Har bara goda ord att säga så här långt. Vi blev hämtade på flygplatsen i Paris av ett par glada YWAM:are, Jeunesse en Mission på franska. Vi blev sedan eskorterade ut på landsbygden till Le Gault Soigny där YWAM har en utav sina franska baser. Här kommer några bilder från vår första dag här i France.

Grönt och fint är det precis överallt! Vi sprang barafota i gräset och solade i trädgården. Tog bilder på blommor och gamla franska gator och byggnader och njöt av allt det underbara.

Detta är en utav basens byggnader, ett gammalt barnhem som numer innehåller lektionssal, lägenheter, matsal, kontor och annat som kan vara bra att ha. Alla hus håller på och rustas upp så och jag skulle mer än gärna komma tillbaka en dag, dels på grund av de vackra omgivningarna men också av.. Ja, det får ni se längre ner.

Le Gault's katedral, bygnaderna är i samma vackra stil i hela den lilla byn.

Maten! Inte att förglömma! YWAM:s bästa kock är stationerad här och maten i sig gör att det är värt varenda krona att komma hit. Ojoj, fransk mat är något utöver det vanliga, dessutom äter man nog i snitt två hela baguetter om dagen. Och det gör ju det hela ännu bättre.
Jag är lite kär i Frankrike!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0