Mission Adventures

Nu är vi igång, ledarna har anlänt och det är liv här på gården igen - Mission Adventures har börjat! I nästan en vecka kommer det nu att pågå ledarträning med ungdomsledare och UiO-arbetare från hela Norge, en svenska från Restenäs är även här.. De bygger hinderbanor, diskuterar med och om Gud, har möten, umgås och äter fantastisk mat. Japp, det är där Rickard och jag kommer in i bilden. Varje dag den här veckan är vi med och lagar lunch, och inte vanliga norska brödskivor inte.. Nej, RIKTIG, varm lunch!! Först dagen var ju idag och det var smått kaos för vi hade glömt räkna med alla så maten räckte liksom inte till. Men det ordnade sig snabbt och vi är en kökserfarenhet rikare.

På fredag fylls det på med alla ungdomsgrupper som ska vara här på några dagars missionsträningsläger tillsammans med ledarna som redan nu är här. Efter helgen ska de sedan skickas ut runtom i Östeuropa för att berätta om Jesus. Ungefär tvåhundra ungdomar blir det, riktigt mäktigt. Bilden är för övrigt tagen från en utav ledarna för Mission Adventures och är tagen under ett gatuevangeliseringstillfälle från förra året . Anne Margrethe heter hon och hennes blogg kan ni hitta här. Jättemysig tjej! 

Vill ni öva lite mer på eran norska så kan ni fortsätta att läsa för här skriver jag med infon om Mission Adventures från vår/UiO's hemsida.. Det är klart ni vill öva och veta mer! Det vet ju jag!

Blir du med på teamtur? Mission Adventures tilbyr skreddersydde teamturer for ungdomsgrupper, alder 13 og oppover. Er du klar for en ny challenge? Lyst til å finne ut hvordan misjonslivet er, og samtidig ha det sinnsykt gøy sammen med vennegjengen din? Da er det sansynlig at Mission Adventures har nettopp det du søker. Vi gir deg et eventyr du sent vil glemme. Et skreddersydd program for ungdomsgrupper, hvor vi legger ting til rette slik at dere gjøre feltarbeidet. Ungdomsledere kan glemme kontorarbeid og innviklet planlegging en stakket stund, og overlate alt til oss, eller vi kan planlegge sammen og skreddersy opplevelsen for akkurat din gjeng. Her er et eksempel på hvordan en vanlig tur kan se ut: Fire dager treningsleir med teamtrening, kulturundervisning, forkynnelse m.m. Ti dagers misjonstur sammen med andre ungdsomsgrupper fra hele landet. Nøkkelord underveis er evangelisering, barmhjertighetsarbeid og disippelgjøring. Vi reiser til et Europeisk land, og kan betrygge med at vi har vært på mange turer selv gjennom flere år i tjeneste. Send ungdomsgjengen på et misjonseventyr og ta med dere gnisten hjem til stedet der dere bor!


Spännande va? Vill du läsa det på engelska kan du gå in här eller vill du bara ha ännu mer info; kika här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0