Kollektivet i Hamar

HAMAR. Ikväll var vi på kollektivet. I Hamar. En satsning där man försöker samla ungdomar från de olika kyrkorna för att komma samman och lära känna varandra. Fokus på Jesus och gemenskap; så mycket bättre ingredienser än det kan man väl inte ha. Det var första gången vi var där men förmodligen inte den sista.. Det är så härligt med unga människor med stora visioner, man blir så lycklig på något förunderligt sätt! Väl bemött - nu är jag trött.

Kommentarer
Postat av: Elin Harrysson

Hej Matilda!

Din pappa var vänlig nog att ge mig nys om din blogg, så nu sitter jag här och kikar igenom dina inlägg. Ni verkar vara med om väldigt mycket roligt hela tiden....och i sommar har ni också mycket roligt att se framemot=)

Bra idé med en blogg nu när ni är i norge hela dagarna, så kan jag ju hålla mig uppdaterad också. Ha det bra!

2009-05-10 @ 19:44:13
Postat av: Fröken Fru

Åh vad härligt att höra från dig Elin! Önskade att jag kunde ha lite bättre koll jag med. Pappa brukar skicka hälsningar från dig ibland och jag hoppas att han kommer ihåg att hälsa tillbaka.. Vi har det väldigt bra här men nu ska det bli trevligt att komma till Sverige en sväng med! Har vi tur så kanske vi till och med hinner se varandra på riktigt ;) Hoppas du har det bra!

2009-05-17 @ 22:52:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0